Priooo Friday – Pizzasessie 31-08-2018

Auteur: Laura Timp

Ibis Adapter Framework, de motor onder scrumtool Priooo

De meesten van jullie zullen waarschijnlijk Priooo wel kennen. Priooo is een uitgebreide scrum tool en wordt in opdracht door onze developers gebouwd. Priooo is een SAAS-oplossing waarbij de backend grotendeels op het Ibis Adapter Framework is gebaseerd. Het is één van de weinige producten die het IAF (buiten een beheerconsole om) een “gezicht” geeft omdat de meeste IAF-oplossingen vooral gericht zijn op de backend en geen frontend hebben.

“Scrum tool? Daar zijn er toch al heel veel van?”

Dat klopt, maar Priooo biedt naast het bekende kanban board en een backlog vele onderscheidende features. Daarnaast is de tool zeer overzichtelijk en kunnen gebruikers er meteen mee aan de slag. Een aantal van deze features zijn de afgelopen tijd beschikbaar gesteld aan alle Priooo gebruikers, zoals:

  • Roadmap-in-a-click

Product owners en alle stakeholders hebben te allen tijde een actueel beeld van de roadmap van een product. Met variërende velocities en elke wijziging in de prioritering, past de roadmap zich onmiddellijk aan.

  • Product board

Product owners en stakeholders kunnen doelen en epics van hun product vaststellen, en de voortgang hierop met de roadmap volgen.

  • Multi-team

Gebruikers die aan meerdere producten werken kunnen dit nu doen vanuit één omgeving en switchen in een flits.

Tijdens deze sessie zullen de co-founders van Priooo, Marco Glorie en Alain Gerrits een presentatie geven over Priooo. Tijdens de presentatie zal er onder andere verteld worden wat er in de afgelopen maanden gedaan is, wat de toekomstplannen zijn en ook zullen zij een demo geven van deze tool.

Uiteraard zullen bij deze sessie de borrel, gezelligheid en de traditionele pizza niet ontbreken.

Jullie zijn allen van harte welkom. Ken je iemand voor wie deze sessie interessant zou zijn? Het delen van deze uitnodiging wordt gewaardeerd. Zin om te komen? Meld je dan graag even aan via: pizza@integrationpartners.nl .

We hopen je op vrijdag 31 augustus a.s. te verwelkomen!

Agenda

16:30 uur              Inloop
17:00 uur              Presentatie Priooo – Marco Glorie & Alain Gerrits
17:30 uur              Demo Priooo
18:00 uur              Vragen en eventuele verdieping
18:15 uur              Borrel en Pizza