Diensten

Onze dienstverlening is volledig gericht op data-integratie. Dit kan in de vorm van advies bij integratievraagstukken, maar we kunnen ook complete integratieprojecten uitvoeren. Op het gebied van SOA kunnen wij u ondersteunen met het functioneel ontwerp en software-architectuur. Ook als bestaande koppelingen van bedrijfsapplicaties als SAP, Siebel, Oracle, Tibco ActiveMatrix BusinessWorks of Microsoft niet werken, kunnen wij maatwerk oplossingen verzorgen. Dankzij onze diepgaande kennis van IT-processen bij banken en verzekeraars kunnen wij grote organisaties binnen deze branches optimaal van dienst zijn.

Wat kan Integration Partners voor u betekenen?

  • Consultancy op het gebied van inrichten van een integratie infrastructuur. We kunnen op locatie inventariseren en advies geven over hoe u de integratie infrastructuur kunt opzetten op een gestructureerde en toekomstgerichte wijze.
  • Consultancy op het gebied van security in relatie met Integratie en Websphere. We kunnen op locatie inventariseren welke security zaken er spelen en deze oplossen.
  • Een migratieoplossing van uw huidige systeem naar het Ibis Adapter Framework bedenken en bouwen, dit zal uitgevoerd worden door een consultant.
  • Realisatie van integratie applicaties. We kunnen op locatie of bij ons op kantoor nieuwe integratieoplossingen bouwen met het Ibis Adapter Framework.
  • Aanpassen van mappings voor bestaande integratie oplossingen. We kunnen mappings voor bestaande integratieoplossingen aanpassen en opleveren op basis van aangeleverde documentatie.
  • Het Ibis Adapter Framework voor u beheren. Integration Partners kan op basis van RFC’s aanpassingen maken op het Ibis Adapter Framework.
  • Ibis Adapter Framework applicaties voor u beheren. We leveren 2e- en 3e lijns support (1e lijn support is functioneel en gebeurt normaliter bij de klant). Integration Partners is dan tijdens kantooruren stand-by voor incidenten en houdt de kennis over de oplossing voor u op peil. Indien gewenst is 24/7 support ook mogelijk.
  • Een complete oplossing voor u beheren in bijvoorbeeld de AWS Cloud. Dit werken we op detailniveau voor u uit zodat de geboden oplossing naadloos aansluit op uw applicaties en infrastructuur.