Code Friday – 23 februari 2018

Auteur: Laura Timp

Splitsen van een Ibis-applicatie in meerdere configuraties

Vrijdag 23 februari a.s. staat de volgende pizzasessie op het programma. Ditmaal een sessie waarbij we ons verder gaan verdiepen in het Ibis Adapter Framework.

De afgelopen tijd is er gewerkt aan de mogelijkheid om binnen het Ibis Adapter Framework configuraties te splitsen. Inmiddels is dit gerealiseerd en nu kunnen er per business unit aanpassingen gemaakt worden aan een configuratie, zodat business units niet meer volledig van elkaar afhankelijk zijn. Alle ins en outs hierover zal Vinh Ban Pham vertellen tijdens zijn presentatie op deze pizzasessie.

Aansluitend zal Ap Reinders, die momenteel bezig is met zijn eigen project binnen Integration Partners, een sneak preview geven van “Eddie”. Eddie is een online editor voor (startende) Ibisontwikkelaars, die onderdeel zal gaan uitmaken van een complete digitale leeromgeving.

Uiteraard zullen de borrel en een traditionele pizza ook deze avond niet ontbreken.

Jullie zijn allen van harte welkom (en deelname is gratis!). Ken je iemand voor wie deze sessie interessant zou zijn? Het delen van deze uitnodiging wordt gewaardeerd. Zin om te komen? Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je dan nu snel aan via: pizza@integrationpartners.nl .

We hopen je op vrijdag te verwelkomen!

Agenda
16:30 uur Inloop pizzasessie
17:00 uur Presentatie splitsen van een Ibis in meerdere configuraties – Vinh Ban Pham
17:45 uur Sneak preview: Eddie – Ap Reinders
18:00 uur Vragen en eventuele verdieping
18:15 uur Borrel en Pizza