Code Friday! – Pizzasessie 30-11-2018

Auteur: Laura Timp

NN Hackathon 2018: onze oplossing

Voor het 3e jaar op rij heeft ons Ibissource team deelgenomen aan de NN International Hackathon, waar ons team gedurende 24 uur aan een technische uitdaging heeft gewerkt.

Onze technische uitdaging van dit jaar was om met behulp van het Ibis Adapter Framework “legacy” systemen op een RESTful manier te ontsluiten zonder dat de achterliggende systemen hoeven te worden aangepast. We hadden het plan om binnen 24 uur twee Ibissen en een simpele clientportal webpagina te maken, waarbij de eerste Ibis drie legacy systemen moet simuleren en de tweede Ibis de RESTapi zal draaien en de vertalingen van en naar de legacy systemen zal doen met als gewenst resultaat dat via één endpoint alle resources kunnen worden opgehaald en de eindgebruiker deze resources kan inzien vanuit de clientportal. Moderne webdevelopment technieken worden ingezet om de eindgebruiker een vloeiende ervaring te bieden.

Of het ons gelukt is? Uiteraard! Tijdens de pizzasessie op vrijdag 30 november a.s. presenteren wij jullie de oplossing.
De avond sluiten we traditioneel af met een heerlijke pizza.

Jullie zijn allen van harte welkom. Ken je iemand voor wie deze sessie interessant zou zijn? Het delen van deze uitnodiging wordt gewaardeerd. Zin om te komen? Meld je dan graag even aan via: pizza@integrationpartners.nl .

We hopen je op vrijdag 30 november a.s. te verwelkomen!

Agenda
16:30 uur Inloop
17:00 uur Presentatie Hackathon – Bob Dijs
17:30 uur Demo
18:00 uur Vragen en eventuele verdieping
18:15 uur Borrel en Pizza