Gezocht: Enthousiaste starter!

Auteur: Laura Timp

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een super coole job? Zit programmeren in je bloed? Hou jij innovatieve technieken leren onder het genot van een pizza? Dan is dit écht wat voor jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn Integration Partners, een jonge en enthousiaste startup. Ons team bestaat uit een mix van aanstormend talent en ervaren techneuten. We richten ons op integratieoplossingen. Hiervoor hebben we in eigen beheer een Open Source framework ontwikkeld op basis van Java om koppelingen te ontwikkelen: het Ibis Adapter Framework (IAF) (zie www.ibissource.org).

Integratie, saai?
Nee, totaal niet! Het IAF is een heel uitgebreid framework dat gebaseerd is op Java, maar waar de gebruikers met behulp van XML, koppelingen kunnen ontwikkelen. Onze uitdaging is om voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijke, herbruikbare en configurabele koppelingen te bouwen voor complexe bedrijfssystemen.

Wat ga je doen?
Als young professional kun je bij ons alle richtingen op, afhankelijk van je eigen ambities. Je kunt aan de slag van Ibis Developer tot Java programmeur. Je mag nieuwe integratiecomponenten realiseren, maar ook kun je werken aan de diepste lagen van het IAF, namelijk aan het Framework en de beheerconsole (GUI). Ook mag je ondersteuning bieden aan onze senior Java ontwikkelaars met programmeren aan het Framework. Vind je front-end leuk? Dan kan je kennis worden ingezet om de grafische beheeromgeving verder te ontwikkelen. Onze senior Java ontwikkelaars zullen je hierbij ondersteunen en zullen je helpen jezelf verder te ontwikkelen.

Maar ook…
kun je bij ons werken aan concrete technische (Java) vraagstukken. We doen dit in een informeel team en je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Behalve technische verzoeken van onze klanten hebben we ook veel interne projecten zoals o.a. het verbeteren van onze RestListener, het compleet Cloud independent maken van ons framework en het toepassen van CI/CD met Maven, Git en CodePipeLines op ons framework en onze integratie applicaties.

Daarnaast zijn we in een klein Devops team bezig met de ontwikkeling van een eigen Scrum/ Agile tool Priooo (www.priooo.com). Deze Auto Scalable AWS Cloud applicatie met Angular frontend en RESTful backend is gebouwd met het IAF.

We doen periodiek mee met hackathons, organiseren (technische) pizzasessies en onze techneuten gaan naar vak gerelateerde beurzen.

Ben jij “The Missing Piece”?
Heb jij veel affiniteit met software ontwikkeling, integratie en techniek? Heb jij je HBO / WO informatica diploma op zak of studeer je binnenkort af? Vind jij IT zo leuk dat je van je hobby je werk wilt maken? Staat techniek en jezelf ontwikkelen bij jou voorop? Hou jij van uitdaging en eigen verantwoordelijkheid? En wil je ons ondersteunen het Open Source Framework uit te breiden?

Gewenste profiel
• Zelfstandige en professionele werkhouding
• Echte teamplayer
• Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal
• Afgeronde HBO/WO opleiding Informatica

Wat bieden wij?
• Een leuke functie in een uitdagende omgeving vol mogelijkheden
• Informele werksfeer in een jong en enthousiast team
• Alle ruimte om je ambities te verwezenlijken
• Een jaarcontract op basis van 40 uur per week
• Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding
• Zicht op vaste aanstelling

Meer weten over het framework?
Bezoek www.ibissource.org of kom eens informeel kijken bij een van onze pizzasessies.

Dit is echt iets voor mij!
Ben je enthousiast en wil je graag bij ons aan de slag? Stuur dan je motivatie en CV naar erwin@integrationpartners.nl t.a.v. Erwin Beets en wellicht nodigen wij jou uit voor een bak koffie.